Jobbvecka

Denna vecka är det inte mycket jobb.. Jobbar nu på tisdag på stadshotellet. På fredag är det först stadshotellet sedan McDonalds. På lördag är det stadshotellet igen. På torsdag 17.00 så slutar min syster Johanna 9:an. Sedan efter sommaren blir det gymmasiet för henne. 

Något annat som också händer i sommar är att jag fyller 20. Mer exakt sådär 54 dagar. Ser fram emot att få fylla år faktiskt. Lönen på både McDonalds och stadshotellet ökar ju då ;) Löneförhöjning under hela augusti månad, så lönen i slutet av september kommer ju vara mer. 

Men nu måste jag sova. Väckarklockan ringer 04.20 imorgon. 
Godnatt. 




Grattis på 85 år dagen


Besökte minneslunden igår, morfar fyllde nämligen år. Han blev 85 år. 19 år sedan du dog nu morfar, jag var ett. Skulle fylla 2. Saknar dig<3

Got my head spinning

No kidding. Hjärnan går på högvarv och hjärtat saknar. 
 

Imorgon är det mitt andra pass på McDonalds - spännande. Och fortfarande nervöst. 
Simon kommer hem redan på onsdag - och som jag saknar. REDAN! På torsdag och fredag är det sedan jobb på stadshotellet. Men det är lugnt. Jag får sova bredvid hjärtat redan på onsdag, och pussa lite på honom på torsdag. Min fina <3 

Beställde hem en klänning idag också. Köpte den på Vero Moda. 
En maxiklänning, asfin och tydligen -POPULÄR- tyckte den satt bra på stan men när jag provade hemma så såg jag - en storlek mindre kanske..? Så, sagt och gjort. Beställt! Förhoppningsvis kommer den på onsdag så jag kan ha den på torsdag, när hans kusin Emma tar studenten. 

Åh, min fina. Kom hem nu så jag får krama och pussa dig!!! 

Justja, det är 2 juni idag. Vi har REDAN vart tillsammans i en måndad. Shit.