Lite bättre

Sitter i sängen och kollar på gränsbevakningen Australien. Lutar mig mot min otroligt fula men bekväma kudde som jag sydde tidigare och äter glass. Med hallonsylt. Jag är egentligen inte förtjust i glass, men har man mensvärk så har man. Skulle hellre vilja ha Ben & Jerry Cherry Garcia, men detta duger.


Dålig dag

Det är nu man skulle ha en hund. Då hade man sluppit torka. Eller jag vet, en gris hade suttit fint.


Vårstädning

Vårstädning för full rulle. Sängkläderna vädras, rummet blir dammfritt och S byter plats i rummet. Nu är våren välkommen!


Äntligen!

Efter många månaders väntan så är du äntligen här!


Promenad

Sitter i sängen och spricker nästan av glädje. Anledningen får du se imorgon. Spricker nästan av glädje med flottigt hår och utsmetat smink. Känns bra.


Dålig dag

Idag är det en dålig dag. Så jag försvinner in i Sims spelandet ett tag.


Sista avsnittet

Sitter nu i sängen och kollar på allra sista avsnittet av farmen för denna säsong. Nästa år lär det säkert bli igen. Tråkigt att det är sista avsnittet dock. Men samtidigt så blir det skönt. Man har inget att stressa till, som man måste se. Utan man blir lite mer flexibel och hinner med mycket mer. 

Så, lite skönt blir det nog ändå. 



Rätt och fel

Hur vet man när man gör rätt val? Vad gör man när hjärnan säger en sak och hjärtat ett annat? Vad man än väljer här i livet blir det konsekvenser. Konsekvenser av allt. Hur vet man då när man gör rätt? Eller vad man ska välja? Klockan är snart ett på natten och jag kan inte sova. Jag har kollat på serie efter serie på tv:n.

Men jag kan inte sova. Det går inte. Jag har gjort saker i mitt liv som jag ångrar. Och det önskar jag att jag inte gjorde. För då har man inte gjort rätt val. Gör man saker som man ångrar, då var det väl knappast rätt?

Dock så vet man ju inte om man ångrar sig efter man har gjort valet. Tänk om man i förväg visste vad som vad rätt och fel. Vad det skulle underlätta. Allt skulle bli så mycket enklare. Kanske för enkelt?

Jag tycker det är svårt att veta vad som är rätt och fel. För hur man än gör så är det alltid någon som blir ledsen eller besviken. Den blir säker ledsen, arg och besviken. Tänk om den blir så sårad att den aldrig mer vill ha något att göra med dig?

Det vet man ju inte förrens gjort är gjort. Då kanske det både är rätt och fel? Du gjorde ju rätt för dig själv så att du blev nöjd, men fel för den andra.

Nej, att avgöra vad som är rätt och fel, det är svårt.


Samhällskunskap

Ser du e:t jag la till? Rätt ska vara rätt.


15,9 kilo kärlek

Som jag skrev igår så var jag hos veterinären med Charlie igår. Det tog över en timme där inne men det gick bra.

Han var så duktig så. Han ser dock så otroligt ledsen ut med sin tratt på sig.


10 minuter kvar

Nu är det 10 minuter kvar. Sedan blir jag hämtad. Hur ska det gå?..


Vårkänslor

 
 
Tänker dock inte använda dessa än. All snö ska bort först!

Mitt finaste hjärta.

Om 15 timmar och 13 minuter är klockan 14.00.
 
Om 15 timmar och 13 minuter kommer jag kliva in genom en dörr på köpingsvägen. Antingen så går det bra. Eller så går det dåligt. Jag vill at det ska gå bra. Men du är 13 år. Tänk så går det inte bra? Tänk så finns det inget att göra. Tänk så kommer allt ta slut där. Jag vill ju att du alltid ska finnas vid min sida. Resten av mitt liv. Jag vet att det inte går. Jag vet. Om 10 dagar blir du 14.

Jag hoppas så att det ska gå bra. Jag vill ju att du ska finnas. Jag vill ju få be om pussen. Men livet är inte alltid så. Naturen måste ha sin gång fast jag inte vill. 

Jag träffade dig för första gången för 6 år sedan. Du var 5. Jag var 12. Vi har hittat på så mycket du och jag. Du jag och mina syskon. Hur vi brukade gå modevisning med dig i vardagsrummet. Eller när du och jag tränade agility. Eller la spår i skogen och du fick söka. Eller när jag åkte inlines med dig. Du sprang så snabbt och inlinsen var förstora (jag hade storlek 38, det var storlek 42, med en massa tidningspapper i) så jag fick styra in mig själv och landa på gräsmattan. 

På sommarna när jag och mina syskon hoppade på stenarna så följde du efter. Eller när vi gick med dig på promenad ända till brevlådorna. (Dryga 2-3 kilometer) Jag saknar den tiden lite. För då var du ung. Och hade inte ont i kroppen. Du ville vara med på allt. Du hade energi. Du är och kommer alltid vara den finaste jag vet. 

Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte är rädd inför imorgon. Du är ju det bästa jag vet. Fast jag bara har känt dig i 6 år så känns det som att det har vart vi under hela livet. Jag vet ju att just den dagen kommer komma. Den dagen då du inte finns mer. Men den får inte komma än. Inte nu. Jag vill inte. Jag är inte redo att släppa taget om dig. Inte än. I söndags när du åkte hem till dig så gjorde det ont. I hela kroppen. 

De 6 åren som jag har känt dig har vart de 6 bästa åren i mitt liv. Ingen, någonsin kommer kunna ta de åren ifrån mig. Allt som de kan ta. Det är dig. Ifrån mig. 

Du, just du. Är det finaste jag vet. 

Jag vet att du inte är ung längre. Och den dagen, kommer komma. Hur mycket jag än hatar just den dagen. Så kommer den komma. Förr eller senare. Det märks på dig. Du går stelt. Njuter mer av promenaderna än du gjorde förut. Lunkar på i din egna takt. 

Trots att du ska till veterinären imorgon så är jag glad. Och ledsen. Såklart. Men även lite glad. För jag får träffa dig, igen. Krama dig. Pussa på dig. Och bara andas in din doft. Andas in dig. Det är guldvärt

 
 
 
 
 
 
Mitt allra finaste hjärta. Jag älskar dig Charlie. 
Nu är det 14 timmar och 50 minuter kvar.

Sneak Peak


Det är tomt utan mitt hjärta.

You gave me love and all the answers.


Jag vill ha hind

Jag vill ha en hund. Det är så härligt. Mig gör det inget att gå ut klockan 6-7 på helger. För jag kan somna om efter. Jag vill ha en hund som älskar att vara ute i skog och mark. Som kan följa med på allt. Men även vara hemma och ta det lugnt. En hund som kan vara hemma själv. I veckorna när jag jobbar så är den på hunddagis och på helgerna är vi ute en massa.
Jag vill ha en hund.


Mar. 03, 2013

Helt klarvaken och pigg ligger jag i min säng. S ligger bredvid mig i sängen och snusar och Charlie flyttade nyss sig själv ner till golvet där han ligger och snarkar. Mina favorit pojkar ❤

Idag är det söndag och sista dagen på lovet. Har dock ingen aning om vad som sker idag. Får se helt enkelt!



Out walking the dog


Good morning sunshine!

God morgon på er!
S sov hos mig så har vart vaken sedan halv 6. Ska snart äta frukost och duscha.
Detta är lätt finaste utsikten att vakna till.