Det är viktigt serru

Min syster tycker att det är mycket viktigt att säga hej och att blogga!

 
 

28 september

Fy vad det var skönt att få sova imorse! Hade ställt klockan på 9.15 men vaknade inte förrens en timme senare. Skönt var det i alla fall! 

Och äntligen så lät Sickan mig sova för den delen också. Varje natt mellan 02-03 så har han börjat springa i sitt hjul. Och det gnisslar och gnisslar och gnisslar. 

Men inatt så fick jag i alla fall sova. Skönt var det! Imorgon så ska jag eventuellt ut till IKEA med S. Beror helt på hur han mår imorgon dock.. 

 
 

Rikslarm efter två män

Det blev lite fel där va? 

Skolfoto, klädkollektion och förolämpningar

Sicken dag det var idag! 
 
Gick upp imorse i en helt okej tid ändå. Han fixa mig utan att stressa för första gången på länge! (Att jag fick springa som en idiot till bussen räknas inte) Just idag, när jag för första gången brytt mig om vad jag har på mig på skolavslutningen, ja då regnar det. Och dum som jag är så glömde jag paraflaxet.. När jag väl kom till skolan så såg jag ut som jag vet inte vad. Sminket hade runnit på grund av regnet. Men, lyckades väl fixa det med torrt papper. Jag var ju dum nog och tog inte med mig sminket till skolan..
 
Fotograferna var helt ok faktiskt. 
 
Det negativa var dock att vi inte fick se bilderna som vi tagit. Man han bara sätta sig på pallen för att ta enskilda bilder så skulle man ställa sig och ta enskild. Snabbt var ordet! Och jag fick inget papper hemskickat till mig imorse, som man tydligen skulle ha med sig. Mitt kom på eftermiddagen när jag kommit hem från skolan. Great! För då behövde jag det verkligen.. NOT.
 
Såhär såg alltså jag ut idag då; 

Tycker ni som Mia? Att jag ser ut som en lärare? Första och sista gången jag har denna outfit då.. 
 
 
 
 

24 september 2012

Startade dagen med att åka ut till Net on Net och köpa denna. Riktigt bra faktiskt! 
 
Efter det så bar det ut till Erikslund för att kolla kläder. Jag och S åt då grillad kyckling på IKEA. 
 
Sneak peak på vad jag köpte idag. Någon som kan gissa vad det är? 

Hitta felet.

 
Hitta du felet? Läs texten en gång till. Det ska stå Always and ForEVER. 
Sämst bara att ingen såg det felet förrens idag. Och det var jag som såg det. Jag höll bara på med den för 2 veckor sedan. 

Det är ju sinnes!

 
 
Seriöst. Ni måste kolla in denna kille! Så otroligt underbart söt. Och den passionen han visar. Shit!

Detta hade jag inte förväntat mig!

Jag skrev ju igår att jag skrev min etik uppgift dagen innan den skulle vara inne.
 

Av den anledningen så valde jag att endast satsa på G så att jag blev klart snabbt. Dock så sa jag aldrig till läraren att jag satsade på G och att jag gjorde den dagen innan. Snacka om chockad tjej när jag fick detta mail;






Religionkunskap - Etik

 
Jag känner såhär just nu;

 
 
 
 
Det var ju så att jag skulle plugga. Men det blev inte så, S kom hem från jobbet tidigare så det blev till att skynda sig med disken och duscha. Så nu blir det nog inget plattat hår imorgon.. Om jag inte går upp halv 7. Men det får jag se om jag orkar. För sån é ju jag. Jag orkar inte gå upp tidigt. Men jag hatar att komma försent. 
 
 

Tagga engelska?

Uscha. Jag tycker att engelska är kul - men avskyr verkligen att läsa engelska inför klassen!
 
Hoppas att de flesta är fega och har sjukanmält sig så det inte är så många. Jag menar - Jag vägrar ju prata engelska inför min engelska lärare. Hur illa är inte det?

Frisk igen!

Nu är jag äntligen frisk igen. I fredags när jag vaknade upp så hade jag dock en dunkande huvudvärk ett bra tag. 
 
Det var inte förrens efter 16.00 som den äntligen släppte. (Det var väl då som ipren började verka..) Imorgon - söndag så ska jag och min syster ner till Erikslund. Jag ska köpa lite grejer till Sickan och mitt akvarium. Samt förhoppningsvis - kläder! Jag behöver verkligen tröjor. Har ju inga alls. Känns det som. Och sedan så ska jag köpa en sak inne på panduro. Ska nämnligen prova på att göra en sak. 

Finns så otroligt mycket fina kläder att jag blir galen! Titta bara på dessa skinnajackor;
 


 
Båda två kommer Jofama by Kenza!
 
 

HPV-spruta

Antingen så håller jag på att bli sjuk - som jag skrev igår.
 

Eller så är det en biverkning frpn HPV sprutan jag tog igår. Tur nog så var jag ledig idag. Fick dock en uppgift som jag inte har gjort än.. Men ska jobba klart med allt  som jag har att göra idag. Ikväll vid 20.00 så ska jag hålla på med Sickan. Och innan det måste jag städa mitt rum.. 

Usch. Hoppas verkligen att det är en biverkning från HPV sprutan! Har inte tid och vill inte vara sjuk.. Så otroligt tråkigt att vara sjuk.. 

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 19.00.
 

Då ska nämnligen Apple "avslöja" hur iPhone 5 ser ut. Dock så sägs det att den inte kommer heta iPhone 5 utan "New iPhone" dock så vet jag att jag alltid kommer kalla den för "iPhone 5" 
 
Det sägs att den ser ut såhär;
 

 
I maj så sades det även att en olåst - vit 16GB iPhone 5 skulle kosta 3,300 kronor då marknaden för mobiltelefoner är hård och konkurrensen stor. 

Men nu - kolla på The Middle och sedan plugga.

Halsont..

Nu har mina syskon vart sjuka ett tag, och nu är det min tur verkar det som?
 

Fruktansvärt ont i halsen. Tur att jag är ledig imorgon! Då kan jag sova så länge jag vill. Och hoppas, HOPPAS att jag slipper bli sjuk. Vill, orkar och kan verkligen inte bli sjuk nu. Jag har inte tid. Men det bestämmer väl inte jag direkt. Suck.. 
 
Idag efter skolan åkte jag ut till skolan och köpte ny bur till Sickan.. Han klättrade ju på gallerburen och fastnade med sin lilla fot, så blev att köpa en ny.. Suck säger jag bara!

Nu, dags att sova!

Engelska redovisning..

Jag måste vara den minst kreativa människan på jorden. 
 

Jag har suttit i ett klassrum sedan 12.45 och försökt komma på vad min engelska redovisning ska handla om. Vad jag ska säga and so on. And guess what? Nu kom jag på. 10 minuter innan vi slutar. 

Great. Kommer sluta med att jag sitter och intensivskriver klart allt på söndag kväll. 1 dag innan vi ska redovisa. Great. Just god damn great. 

Jag måste bli bättre på att vara kreativ. Eller att tänka kanske?

Impulsköp..

Oj. Dagarna går verkligen snabbt nu för tiden! Trodde inte att det var så länge sedan som jag blogga.
 

I fredags var jag och S på bio. Vi kollade på Hope Springs. Fy så bra den var! Stötte även på en kompis där till S som vi umgicks med senare. 

I lördags så var vi på en bilträff med kompisen vi stötte på i fredags. Bilträffen låg i Enköping - inte så långt ändå. Virriga killar hittade dock inte vart den var och var för fega för att fråga om vägen ;) 

Idag - söndag. Så städade jag mitt akvarium - alltid lika roligt.. Sedan så åkte S och jag ut till erikslund. Och det är okej att impulsköpa skor eller kläder. Men att impulsköpa ett djur som man inte vet någonting om. Jag vet inte om det är okej, men nu blev det så.. 

Så hälsa Charles Ingvar Jönsson aka "Sickan" välkommen nu! 
 
 
 
Bilden vill inte riktigt som jag vill alls.. Ska få en bättre bild på pojken.. 

Plugga var det ja..

Ja. Det var ju så att jag skulle plugga. För det hände ju verkligen - not. 
 
Imorgon så ska S sova över hos mig. På fredag så har vi nämnligen vart tillsammans i 8 månader! Tiden går så otroligt snabbt. Hinner inte med. Dessa 3 år på gymnasiet har verkligen sprungit iväg. Känns som att det var igår när man nervöst gick uppför trappan och in i skolan. Alla elever stod längs väggarna och stirrade på varandra. 

Så otroligt liten man var. Man såg så annorlunda ut och jag vet att jag i alla fall oroade mig för vad andra skulle tycka om mig. Tur nog så hade jag min högstadiekompis där också. Vi började nämnligen på samma skola. Hamnade dock i olika klasser.. Jag i Picasso och hon Chagall - dåligt på ett sett, men bra på ett annat. Lärde känna en massa andra människor! 
 
Helt sjukt att jag snart ska sluta. Idag så hade vi 3or ett studentmöte. Vi fick reda på när vi skulle få prova studenmössorna, om vi ska ha bal eller inte, vad rektorn har sagt, studentflak, champangefrukost, vart vi ska springa ut osv osv. Känner redan hur det flyger en massa pengar ut genom fönstret. Men det är ändå once-in-a-life-time, förhoppningsvis ;) 

Nu ska jag göra klart en uppgift i alla fall, och fortsätta kolla på Efterlyst på tv3. 

Skissar

Nu har jag kommit igång med mina skisser. 
 
Lite segt dock att jag alltid hamnar efter med mina skisser. Jag är så himla seg på att få inspiration! 
Efter lunch så ska jag fortsätta och då kan jag kanske, kanske göra mönsterkonstruktionen. 
 
Jag vill sy sy sy sy sy! :D Men måste gör mitt egna märke också. Och räkna matematik och allt möjligt. Jag och matematik går dock inte ihop.. </3 Efter skolan så ska jag hem och fixa ännu mer. Plugga står högst upp på listan. Fick energi från ingenstans! Så nu sätter jag igång igen. 7 minuter innan lunchen är ;) 



Snabbt inlägg..

De senaste dagarna har jag spenderat med min familj och pojkvän.
 

Mamma fyllde år i fredags och på fredagkvällen så var pojkvännen och jag på bio. Snabba Cash 2. Konstigt slut men tror att den är byggd på en 3:dje film! 
 
Igår (lördag) så var hela min familj och pojkvän, jag också såklart på Cirkus Skratt som var i stan. När vi sedan kom hem så spelade jag lite Sims 3 och ska nu sova. 

Godnatt!