Någon som kommer ihåg?


Farmen

Det är dock inte lika kul att kolla på Farmen längre..


De senaste dagarna

De senaste dagarna har jag gjort så himla mycket att jag själv glömmer vad jag har gjort.

Nu sitter jag på bussen till skolan för att fortsätta med min kollektion.
I lördags var jag och S med en kompis och i söndags så var jag och S i garaget i 9 timmar.. Det tog en jävla tid men nu sitter de i alla fall på plats!

Och fy sjutton vilken skillnad det blev!


Den blev lite varm

Datorn blev lite varm så ställde den på stora Yatzy tärningar.


I väntan på läkare

S höll på med sin bil idag. Och lyckades slinta till så han skar sig på sitt pekfinger. Tur nog så blev det på vänstra handen. Då han är högerhänt.

En sköterska sa att det behövde sys så nu sitter vi och väntar på det. Förhoppningsvis så får vi komma in snart.

Idag så rensade en massa grejer från min dator. Hade 25 GB kvar av 250. Och efter resningen så blev det 133 GB kvar. Stor skillnad!

Så nu kan jag lägga dit en massa skit igen ;)


Baby Project


Tandläkaren med syster

Ida skulle till tandläkaren och ville inte åka själv. Därför följde jag med. Vi blev lite tidiga men hon fick komma in så fort vi kom så.

Själv så är jag snuvig som sjutton. Detta är enda turen utanför dörren som jag gör idag!


Samhälle

Sitter inne på samhällskunskapen och väntar på att läraren ska checka min enkät. Ska skriva en uppsats om kvinnomisshandel.

Ute är det kallt som sjutton. Ni skulle ha hört alla på bussen imorse, varenda människa snörvla med näsan. Även jag själv. Ungefär 1 timme kvar av lektionen, sedan lunch med finaste Sanna.

Efter lunch så ska vi springa runt på stan och filma oss själva. Sedan klockan 3 så blir det organisation och ledarskap. Idag är det tydligen viktigt att vi kommer. Då vi kommer bocka av 4 av 7 mål idag.


Väntar och väntar..

Sitter inne på Igor och väntar på att S ska komma hit. Vi ska gå lite på stan. Helt värdelös dag idag.

Jag vill handla så mycket kläder att jag drunknar. Jag vill möblera om i mitt rum, tapetsera. Sluta skolan. Åh, vill så mycket men finns varken tid eller pengar.

Fick reda på att lektionen jag har på torsdagar har flyttats så att jag har den på måndagar och tisdagar istället. Det innebär att jag är ledig 2 dagar i veckan. Kanske perfekt tid att söka ett extra arbete? Det skulle ju inte skada i alla fall!

Får bli en bild på mig och S.


Det blev en innedag

Tänka sig, lördagen blev en vara inne och städa dag! Tur då att denna dag också är fin och solen lyser. Och för engångs skulle så är man uppe sedan 10. Riktigt tur alltså!

Idag så blir det väl att följa med S när han ska hålla på med bilen, om jag inte hjälper till så går nog jag runt och fotar lite. Tar med mig stativ och kamera. Blir nog en bra dag idag!


Det var den dagen..

Min plan för denna lördag var att ligga i sängen och dega. Men det verkar som att det blir fint väder ute och då måste man bara ut.. Man kan ju inte ligga inne och sega en vacker dag som denna heller..


I onödan..

Stressade som sjutton imorse när jag hade ätit frukost. Min buss var sen och stressade därför till skolan. När jag väl kommer hit så visar det sig att vi börjar 9. Värt!


3 veckor försent


Börjar 12.30

Börjar halv ett idag. Är lite snuvig också så ligger kvar i sängen och kollar på film.

Är min rått söt eller är hon söt?❤


Svaren till dig "Elin"

Idag när jag loggade in på bloggen så hade jag fått en kommentar från någon som heter "Elin". Hon ställde dessa frågor. 
 
Kan du berätta mer om din förra vän?
Hur menar du med mer? Hur hon är som person eller vad som hände?

Vill du bli vän med henne igen?
Det kommer aldrig bli som förut. 
 
Och hur är eran situation nu?
Den är helt ok. 

Follow me

Ni vet väl att jag finns på bloglovin?
 
Följ min blogg med Bloglovin!
 
 

Chef eller chäf?

Det uttalas chef, inte chäf!


Slut för dagen

Nu har jag äntligen slutat för dagen. Så ska snart hem och äta lunch. Imorgon är det onsdag och jag har design hela dagen. Vilket jag även har på torsdag. Och på fredag är jag ledig, precis som vanligt!

Vi fick ju nytt schema i skolan nu efter jul och jag var otroligt rädd att mina lediga fredagar är kvar! Det behövs om man säger så.

Jag har även startat upp 2 nya kurser som jag ska läsa. Naturkunskap B och Matte C. Jag läser endast matte C för att det kan bli meritpoäng, som kan var bra att ha. Annars hade jag aldrig läst det ;) Hatar nämligen matematik..

Ni får en bild på fina Ikaros❤


Si seniora!

Snyggare tjejer får man ju leta efter!


Vilket väder


Gårdagen

Igår så städade jag åt Sickan och mitt rum. Fick sedan hjälp av Ida och Johanna när jag städade åt råttorna. Ida och Johanna passade råttorna och jag duschade hela buren ren. Använde även diskmedel och en diskborste till att skrubba ordentligt!

Det tog tid men satan vad fint det blev. Nu ser dock rummet ut som jag vet inte vad igen.. Och inte orkar jag städa heller.. Sitter i soffan och slöar. Kollar på Gordon Ramsay. Tänkte även börja pilla lite med en ny design :)


1 January 2013

God morgon!
Vaknade för några timmar sedan. Åt frukost och la mig sedan i sängen och planerar att ligga här hela dagen.

Nä, inte riktigt hela dagen men nästan. Städade aldrig åt Sickan igår så jag inte vill förstöra hans stora sovatälle. Bättre att göra det idag när det inte smälls nå raketer längre.

Så snart ska jag städa åt den lilla pojken. Precis när klockan slog 00.00 så började det regna nå fruktansvärt.. Så idag ser det ut såhär:


2013

Nu ska jag ta och göra som majoriteten av Sveriges befolkning redan har gjort. Skriva mitt 2012 i korta drag. Dock så har jag precis tvättat av mig sminket så ser lite dåligt. Därav kan stavfel förekomma.

Förra nyåret (2011) spenderades med en före detta nära vän till mig. Genom just den vännen så träffade jag S. Varför vi inte är vänner längre tänker jag inte gå in på då det är en utdragen handling som är mellan henne och mig. Den 10 januari 2012 så gjorde jag och S det offentligt. Med andra ord; vi berättade (snarare ändrade på Facebook) att vi var tillsammans. Alla var glada och både S och jag var så otroligt kära.

Året gick (väldigt snabbt, säker på att det var ett år och inte tre månader?!) och många saker hände. Både bra saker, och tråkiga. Men så är det alltid, och eftersom att 2012 var lite väl berg-och-dalbana för mig så hoppas jag att 2013 blir så mycket bättre! Under sommarlovet så fyllde jag 18 och gick på krogen för första gången. Dock så sög mitt sommarlov då jag lagom i början fick körtelfeber och kunde inte göra något alls. Speciellt inte äta eller dricka.

När jag sedan var frisk så var jag tvungen att ta det lugnt i 6 veckor. Så det blev utgång 1 vecka efter min födelsedag. Dock så var jag på kryssning med min familj en vecka innan jag fyllde år. Min första utgång har jag bloggat om tror jag, annars gör jag det sedan.

Sedan började jag trean och nedräkning till studenten började. Och pågår fortfarande. Jag har redan beställt studentmössan! Och så är det studentkryssning snart!

Mycket text blev det.. Så nu gör jag som S som ligger bredvid mig; sover och fortsätter senare idag.

God natt och gott nytt åt på er!