Til death do us apart

Du var mitt allt. Min första kärlek. Min största kärlek. 
Och det kommer du alltid vara. Det var med tunga steg som jag klev in i entrén hos veterinären i torsdags. Jag höll dig hårt i min famn. Jag ville inte släppa taget. Och det har jag inte gjort. Än. 
 
Det är på nätterna som allt kommer krypande. Långsamt. Smärtan blir outhärdlig. Du är fortfarande mitt allt. Fast du är så ofantligt långt borta. Jag vet att jag måste släppa taget om dig. Men jag vill ha dig här. Ett tag till. En hel evighet till. Hade jag fått bestämma så hade du varit odödlig. Men nu är det inte jag som bestämmer. Nu har du i alla fall inte ont längre. Men du lämnade mig här. Ensam. Tom. Trasig. Du har inte ont, men jag har en sådan smärta som är obeskrivlig. Den går inte att förklara. Och går inte att göra något åt. 

Du var meningen med mitt liv, min hela värld. Du är fortfarande meningen med mitt liv. Du är fortfarande hela min värld. Du är min kärlek. The love of my life. My entire world. The meaning of my life. Du blev 14 år och 5 månader. Min fina prins, min gris, min julskinka. Så många namn som du fick. Men kärt barn har många namn. 
 
Jag vill tacka dig för tiden jag fick med dig. Jag fick uppleva något otroligt stort. Kärlek utan krav. Vad du än gjorde så älskade jag dig. Nå enormt. Tack min fina prins för att jag fick uppleva det finaste och renaste som finns på denna jord. Kärleken. Den kravlösa kärleken. 

Nu springer du därborta på de evigt gröna ängarna. Med Lucas. Din mamma och pappa. Och alla dina syskon. Ni leker, äter tills ni kiknar och sover i det gröna gräset. Du vaknar av solens strålar som bländar dina bruna ögon. Solen glimmar i din kopparfärg. En ny äventyrsfull dag för dig. Där kan du jaga så många harar och fåglar du bara vill. 
Men en dag så kommer jag vakna bredvid dig. Jag kommer kasta den där sälen åt dig hur många gånger som helst. Vi kommer gå på långa promenader. Ligga och torka i solen efter badet. Och bara mysa med varandra igen. Men den dagen kommer inte nu. Men när den dagen kommer. Då blir jag hel igen. 

Glöm aldrig att jag älskar dig nå otroligt mycket Charlie. För det gör jag. Mer än vad du tror. Att låta dig få din sista vila var det jobbigaste jag någonsin har varit med om. För man hinner med så mycket ändå på 8 år. Nu har jag bara minnena kvar. Och alla bilder på dig. Jag älskar och saknar dig Charlie. Min finaste prins. 
 
 
Our hearts still ache with sadness, 
and many tears still flow.
What it meant to lose you, 
no one will ever know. 
 
We hold you close within our hearts,
and there you will remain. 
To walk with us throughout our lives,
until we meet again. 

Värsta dagen i mitt liv

Idag 16.20.25 tog du ditt sista andetag i min famn. Jag saknar dig så jag blir galen.


Idag har jag

Kollat på tv. Badat. Och haft ett Skypesamtal i 3 timmar.


Lax och Linköping

28 minuter kvar sedan är han framme i Linköping!

Och Ikea är dumma. Jag är sugen på Lax och det finns en liten ram med bilder och fakta om Lax

Nu är det 26 minuter kvar


Från Västerås till Linköping

Nu har han ååååkkkkttt.

Och jag är påväg från tågstationen. Haltande tar jag mig hemåt.

10.35 gick tåget från Västerås. 12.49 ska det vara i Linköping.

https://cdn3.cdnme.se/3871903/7-3/pic_521c67bde087c31bc77779b7.jpg" class="image">


Svullet

Min cykel gillar inte mig.


Omkullcyklarn


VINE

That smile


Motivation


Siri

Min telefon är lite djup tänkande.


Hemma igen.

Har ju visserligen varit hemma ett tag, men nu har jag gjort mig redo för sängen.

Kom hem runt 19.45 och började packa upp. Sorterade tvätten och så. Sedan så fastnade jag vid Game of Thrones, season 2, episode 10. Medans min telefon var på laddning så skrev jag till Cornelis för att se vilken tid vi skulle ses idag.

Han har ju vart borta ett tag och kom hem igår (tisdag). För att sedan åka igen, idag (onsdag..) Dålig stil Cornelis!

Så vi våldgästa Simon och kollade på film. Kollade på SAW 4. Min otroligt geniala idé. Eller inte. Trodde inte att jag skulle bli så rädd som jag faktiskt blev! Men har inte ett enda minne av 4:e filmen faktiskt. Kanske inte har sett den ändå!

Innan jag skulle lägga mig så hittade jag denna varelse krypandes på mitt golv. Men snäll som jag är så släppte jag ut den.


Mat


Navigation


Tiden går

Nu var det ett tag sedan som jag sist skrev. Tiden går när man har roligt antar jag.

Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Jag har bland annat fyllt 19. Både roliga saker har hänt och tråkiga. Men så är det alltid.

Nu har i alla fall ett nytt kapitel i mitt liv börjat. Som min pappa säger; Det är nu ditt liv börjar.

Och det har han nog rätt i. Känner mig levande nu.

Just nu så hakar Simon och Olle på båten. Jag och Elin kollar på medan Elmizz är inne och packar sitt sista.

Blir en impuls tripp ut i Mälaren för att åka wakeboard och sedan tälta på någon udde. Men det blir nog bra. Om inte annat så blir det trevligt!